مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۳
۰ نفر

تارت، انواع و اقسام دارد. شما می‌توانید با میوه‌های مختلف فصل، تارت آن میوه را درست کنید ولی علاوه بر میوه‌های فصل، خرما هم برای درست کردن تارت مناسب است.

تارت خرما

 همشهری آنلاین: تارت خرما یک عصرانه مقوی و پرانرژی در بعدازظهرهای خنک پاییزی است.

۱. پودرقند، تخم‌مرغ، کره و شیر را در دستگاه غذاساز و یا مخلوط‌کن بریزید و چندین بار روشن و خاموش کنید تا کره به تکه‌های ریز تبدیل شود سپس آرد را کم‌کم اضافه کرده و به مخلوط کردن ادامه دهید تا خمیری یکنواخت حاصل شود.

نکته: برای اطمینان بیشتر خمیر را بعد از خارج کردن از دستگاه با دست خوب ورز دهید.

با خرما یک عصرانه مقوی برای خودتان درست کنید

۲. خمیر را به شکل گلوله درآورید و داخل کیسه پلاستیکی بپیچید، سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خمیر خوب استراحت کند.

۳. پس از گذشت این مدت، ‌ روی سطح پیشخوان کابینت و یا داخل سینی مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه روی آن باز کنید تا دایره‌ای متناسب با اندازه قالبی که برای تارت آماده کرده‌اید، ایجاد شود.

۴. ابتدا داخل قالب را با کاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌پزی بپوشانید سپس خمیر دایره‌ای را داخل قالب روی کاغذ پهن کنید و با دست به کف و دیواره‌های قالب بچسبانید.

۵. حالا نوبت به مواد داخل تارت می‌رسد. زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با پودر قند و وانیل خوب بزنید و در پایان به آن خامه را اضافه کنید. سپس هسته‌های خرما را جدا کرده و روی خمیر بچینید.

پس از آن مایه را داخل تارت بریزید و آن  را مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که مایه داخل تارت به اصطلاح خودش را بگیرد، در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت در فر اجاق گاز حرارت دهید.

با خرما یک عصرانه مقوی برای خودتان درست کنید

مواد لازم برای درست کردن خمیر:

۱۸۰ گرم کره 
(به قطعات کوچک خرد کنید)
۳ ق‌س پودرقند
یک عدد تخم‌مرغ
یک ق س شیر
۲ پیمانه آرد گندم

مواد لازم برای داخل تارت:

۱۰ عدد خرما
۴ عدد زرده تخم‌مرغ درشت
۲ ق‌س پودر قند
 ۴ /۳ پیمانه خامه
یک ق چ وانیل

فوت‌وفن

این مایه بعد از سرد شدن ضخیم‌تر می‌شود.

کد خبر 756795
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha